ערב טוב שמוליק, אני קליאודין, וזו הפעם הראשונה שאני מעביר לך מידע.
רבות כבר נאמר על תהליך השינוי שהחל בשנים האחרונות ושהשפעותיו כבר מורגשות ברחבי הפלנטה. פרק חשוב ביותר בשינוי, הוא המהלך הנובע מפעולתם של הישויות מצביר הפליאדות, אשר משפיע על גופכם ועל ה DNA של הגוף האנושי. שינויים אלה שחלים בגופכם בתקופה זו, מזריעים ומפתחים אתכם לקראת היותכם אדם שונה. האדם החדש יהיה בעל תכונות מפותחות יותר, מתקדמות יותר. יכולת החיבור שלו אל הישויות הרוחניות תגדל, החסמים שלו יפחתו, גישתו אל התת מודע ואל הספרייה האקשית תהיה קלה וחופשית יותר, והוא יהיה בעל פוטנציאל שממנו תופיע ההבנה המלאה, האינטימית, האינטואיטיבית, השכלית של הרב ממד.
ימים אלו, שנים אלו, בתקופה שהחלה לתת סימניה בסף 2012, מהווים שלב מעבר מאוד קריטי. זהו השלב בו אנו משנים את ה DNA ומכינים את התשתית לאדם החדש. בשלב זה, מספר האנשים המתחברים גדל, ויכולותיהן של אנשי האור גדלות, האנרגיה שזורמת בכם גדלה, ובסוף התהליך אתם תהיו בריאים יותר ומפותחים יותר.
ועם זאת, תקופה זו, תקופת המעבר, קשה לאנשים רבים. האנרגיה הזורמת דרככם כבר מוחשית יותר. אין מדובר בהבדל בכמות, בהיקף או בנפח האנרגיה, אלא ביכולתכם לקבל ולהטמיע אותה, וביכולתכם להשתמש בשדות הרבים יותר של הרב ממד המגיעים לצורך הטמעת השינוי, להבנת המידע ולחיבור המהיר והזמין אלינו.
אתם, אנשי האור חשים בזאת כבר כעת, בבלבול שבין העולם הרוחני ועולם החומרי. חלקכם נמצאים חלק מהזמן פה, וחלק מהזמן שם. כשאתם מחוברים למעלה לתקופות ארוכות, הגוף הפיזי סובל, אתם חשים תחושת של חולשה, עייפות, חולי, ומאידך, אם אתם מוותרים על החיבור כלפי מעלה, אתם פוגעים בהתפתותכם כאנשי האור.
לכן התהליך הזה, המעבר הזה, הוא מעבר מורכב ואינו פשוט, מעבר שבו אתם צריכים לדעת להתחבר, אך להיות בו בזמן מקורקעים. להתחבר מצד אחד לגאיה, ומצד שני אל האנרגיה הקוסמית האינסופית ולעשות זאת בעת ובעונה אחת. איננו יכולים לומר שזה תהליך קל, אבל הוא מעשי והוא קורה, ואנו רואים זאת אצל הרבה אנשים.
האדם 'החדש', יהיה שילוב הדוק יותר של הגוף פיזי וגוף רב הממד, האני העליון, שיחברו יחדיו ללא הניתוק המבוצע כעת על ידי חסמים רבים, יש המכנים אותו 'הגוף הקריסטלי' אחרים אומרים 'מלאך אנושי', ובצורה פשוטה יותר – הגרסה הבאה של בני האדם.
אצל האדם החדש ההולך ונבנה וייראה לעין כל בדורות הבאים, נוצרים פתחי האנרגיה נוספים. אלו הם פתחים שקיימים בגופים האנרגטיים הנוספים, הרחוקים יותר, אלו הם פתחי אנרגיה 'חדשים' שנמצאים בגוף בין הצ'אקרות הקיימות, מעל ומתחת למקלעת השמש, בין צ'אקרת הגרון וצ'אקרת הלב, בין צ'אקרת הטבור וצ'אקרת היסוד, ובסופו של דבר מתחברות אליכם, מצטרפות אליכם ומגדילות אפשרות הזנה הומוגנית יותר, טובה יותר, ובעיקר עבור הצ'אקרות הנמוכות על מנת שבעת שאתם חוברים למעלה, כמות האנרגיה שמגיעה אל הגוף הפיזי תישאר מספקת וחזקה תאפשר קרקוע ותמנע את התופעות הנלוות, הלא רצויות.
האדם החדש הכרחי והוא מהווה את תחילת השלב האחרון בטרם יוכל האדם להגיע למצב של תודעה המוכרת ומובנת לו כחומר, כחומר של רב ממד, ואז גם לרמה וליכולת של וויתור על הגוף האנושי הפיזי. זהו תהליך ארוך טווח, זה אינו תהליך שיקרה מחר מחרתיים, זה תהליך של אלפי שנים. זה תהליך שבו אט אט הצורך בגוף הפיזי ילך ויתמעט. זה תהליך שבו הנשמות אט אט ילמדו כל מה שהן רוצות ללמוד, והצורך של עולם הנשמות בכדור הארץ הייחודי, המיוחד הזה, תרד, והתודעות/הנשמות של בני האדם הנוכחיים יוכלו ואף יהפכו לחונכות של חיים אחרים בכוכבים אחרים – בדיוק כמו הישויות מהפליאדות הנמצאות כיום ביניכם.
ניסיון
ניסיון יפה